Αναρχικοί ξυλοκόπησαν με λοστάρια φασίστα οπαδό της Ουγγαρίας. video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δείτε το αποκαλυπτικό video με την επίθεση που εξαπέλυσε ομάδα αναρχικών σε Ούγγρο οπαδό, την παραμονή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Ουγγαρίας, για την τρίτη αγωνιστική του Nations League.

Περίπου 300 οπαδοί της Ουγγαρίας βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (12.10.2018) στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν τον αγώνα των Μαγυάρων με την Ελλάδα για το Nations League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “indymedia.org”, ομάδα αναρχικών δέχθηκε το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου την πληροφορία ότι οπαδοί των Ούγγρων -που βρίσκονταν σε διαμέρισμα πλησίον της πλατείας Κάνιγγος- άπλωσαν πανό με εθνικιστικό περιεχόμενο και την ουγγρική σημαία, φωνάζοντας συνθήματα και χαιρετώντας ναζιστικά.

Αφού καταδίωξαν τους Ούγγρους οπαδούς στους δρόμους της περιοχής, κατάφεραν να ξυλοκοπήσουν άγρια -με λοστάρια- έναν από αυτούς.

Η στιγμή της καταδίωξης και του ξυλοδαρμού καταγράφεται σε ερασιτεχνικό βίντεο-ντοκουμέντο, που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο. Μάλιστα, στο τέλος του video παρουσιάζεται το μπλουζάκι και το διαβατήριο του… θύματος

Πηγή: www.newsit.gr