"Κόλαση". Ο Nurmagomedov "γονάτισε" τον McGregor – Ξύλο μέσα και έξω από το οκτάγωνο μετά το φινάλε – videos

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ είχε δηλώσει πως θα… σπάσει τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και το έκανε
- Ο Ρώσος ήταν σαρωτικός επί του Ιρλανδού «βασιλιά» του MMA, τον νίκησε -με υποταγή- και διατήρησε τον τίτλο του στο UFC
- «Χάος» μετά τη λήξη! Ο νικητής επιτέθηκε στο τιμ του «Notorious», ο οποίος την ίδια στιγμή δέχθηκε μπουνιές μέσα στο οκτάγωνο από μέλος της ομάδας του «αετού»

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας του Khabib «The Eagle» Nurmagomedov με τον Conor «The Notorious» McGregor τα είχε… όλα και ανέδειξε νικητή τον Ρώσο πρωταθλητή –με υποταγή- ο οποίος έφτασε το ρεκόρ του στο εκπληκτικό 27-0! Το… χάος που ακολούθησε όμως έκλεψε την παράσταση…

Η μεγάλη αναμέτρηση για το UFC είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ «σφυροκόπησε» από την αρχή τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και τελικά τον νίκησε με υποταγή, χρησιμοποιώντας λαβή πνιγμού. Αυτό το χτύπημα ήταν η αρχή του.. τέλους για τον Ιρλανδό «αστέρα».

Ο Ρώσος μαχητής υποχρέωσε τον Ιρλανδό στον τέταρτο γύρω να… παραδώσει τα όπλα του και στη συνέχει ακολούθησε ο κακός χαμός.

View this post on Instagram

Победа за Хабибом??? что скажите по поводу потасовки ???

A post shared by ℂ???????? ℂ?? (@champions__cup__) on Oct 6, 2018 at 10:53pm PDT

Ο Nurmagomedov πέρασε εκτός «κλουβιού» κάνοντας επίθεση στον Ντίλον Ντάνις, προπονητή του ΜακΓκρέγκορ στο Ζίου Ζίτσου, δημιουργώντας το απόλυτο χάος.

Αρκετοί πήγαν να συγκρατήσουν τον… ζαλισμένο Ιρλανδό για να μην εμπλακεί, αλλά εκείνη τη στιγμή ένα μέλος της ομάδας του Ρώσου μπήκε μέσα στο οκτάγωνο και έριξε γροθιές στον «Notorious».

View this post on Instagram

Video footage of @khabib_nurmagomedov jumping in the crowd after his fight! #khabibnurmagomedov #mma #ufc229 #jamonboltonshow #sportspodcast #podcaster #podcastersofinstagram #Repost @houseofhighlights with @get_repost ・・・ KHABIB JUMPED INTO THE CROWD. ???? (via @chrisk843)

A post shared by SportsDrama&Entertainment (@sportsdramaentertainment) on Oct 6, 2018 at 10:53pm PDT

Ο Νουρμαγκομέντοφ αποχώρησε μαζί με την ομάδα του μέσα σε αποδοκιμασίες από την πλειοψηφία του κοινού, ενώ φτάνοντας προς τα αποδυτήρια δέχτηκε και αντικείμενα! Όλα αυτά θα επιφέρουν σοβαρές τιμωρίες στον Ρώσο, κάτι που ανέφερε και ο ισχυρός άντρας του UFC, Ντάνα Ουάιτ.

View this post on Instagram

#outofcontrol #ufc229 good safe distance to view the disturbance haha

A post shared by John W (@riverfetch) on Oct 6, 2018 at 10:53pm PDT


Ο αγώνας

Πηγή: www.newsit.gr