Champions League: Ήττα-σοκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής – videos

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ήττα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, ήταν το σημαντικότερο γεγονός στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. "Σάρωσε" με 5-0 η Ρόμα του Κώστα Μανωλά, ισοπαλία σε Μάντσεστερ και Λιόν.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισαν τις άσχημες εμφανίσεις του και στο Champions League, με την κάτοχο του τροπαίου να γνωρίζει «σκληρή» ήττα με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να μένει στο 0-0 με τη Βαλένθια στο Όλντ Τράφορντ. Επιβλητική νίκη για τη Ρόμα επί της Βιτόρια Πλζέν, ματσάρα και 2-2 στο Λιόν – Σαχτάρ.

Στη Ρωσία, οι Μαδριλένοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, από ένα γκολ του Βλάσιτς, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν «απάντηση», ούτε και μετά την αποβολή του Ακινφέεφ στις καθυστερήσεις, χάνοντας με 1-0.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ρόμα ήταν «καταιγιστική» κόντρα στην Βικτόρια Πλζέν και με τον Έντιν Τζέκο να πετυχαίνει χατ-τρικ πήραν εύκολα τη νίκη με 5-0. Άντερ και Κλάιφερτ τα άλλα δύο γκολ των «τζαλορόσι», με τους οποίους αγωνίστηκε ως βασικός, ο Κώστας Μανωλάς.

Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο

Για τον 8ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Βαλένθια στο Ολντ Τράφορντ, συνεχίζοντας τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, μετά και τη νίκη της Γιουβέντους επί της Γιούνγκ Μπόις.

Το παιχνίδι της βραδιάς πάντως, έγινε στο Ντόνετσκ, όπου η Λιόν βρέθηκε να προηγείται με 0-2 χάρη σε δύο γκολ του Μοράες, όμως η Σαχτάρ κατάφερε να «σώσει» τον βαθμό της ισοπαλίας, με δύο τέρματα του Ντεμπελέ και Ντιμπουά, στο δεύτερο ημίχρονο, για το τελικό 2-2 στον 6o όμιλο.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς

5ος όμιλος
ΑΕΚ – Μπενφίκα 2-3
(53΄, 64΄ Κλωναρίδης – 6΄ Σεφέροβιτς, 15΄ Γκριμάλντο, 75΄ Σεμέδο)
Μπάγερν Μ. – Άγιαξ 1-1
(4΄ Χούμελς – 23΄ Μαζράουι)

6ος όμιλος
Χοφενχάιμ  – Μάντσεστερ Σίτι 1-2
(1΄ Μπελφοντίλ – 8΄ Αγουέρο, 87΄ Νταβίντ Σίλβα)
Λιόν – Σαχτάρ Ντόνετσκ       2-2
(71΄ Ντεμπελέ, 72΄ Ντιμπουά – 45΄, 55΄ Μοράες)

7ος όμιλος
Ρόμα – Βικτόρια Πλζεν  5-0
(3΄, 40΄, 90΄+2 Τζέκο, 64΄ Ουντέρ, 73΄ Κλάιφερτ)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μ. 1-0
(2΄ Βλάσιτς)

8ος όμιλος
Γιουβέντους – Γιουνγκ Μπόις 3-0
(5΄, 34΄, 69΄ Ντιμπάλα)
Μάντσεστερ Γ. – Βαλένθια    0-0

Πηγή: www.newsit.gr