Αντετοκούνμπο: "Είδα αυτόν τον άνθρωπο κάτω. Πρέπει να τον βοηθήσεις." video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο περιστατικό με τον ηλικιωμένο άνδρα που βοήθησε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Αθήνα, αλλά και στο πόσο έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας -από τη στιγμή που πήγε στο ΝΒΑ- αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο τέταρτο μέρος της μακροσκελέστατης συνέντευξης που έδωσε το κανάλι των Μπακς.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βοήθησε έναν ηλικιωμένο άνδρα το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Αθήνα. Ο “Greek Freak” τον βοήθησε να καθίσει κάπου και μάλιστα περίμενε στο πλάι του μέχρι να έρθει ασθενοφόρο.

Έγινε viral ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη βοήθεια σε ηλικιωμένο! [pic]

Στο τέταρτο μέρος της συνέντευξης που έδωσε στο κανάλι των Μπακς, ο Αντετοκούνμπο ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό. “Έκανα ό,τι θα έκανε ο καθένας στη θέση μου. Αυτό είναι το σωστό. Πήγαινα σε μια εκδήλωση της Nike και είδα αυτόν τον άνθρωπο κάτω. Πρέπει να τον βοηθήσεις! Ίσως να μην μπορείς να τον βοηθήσεις, αλλά πρέπει να δεις τι γίνεται, γιατί ήταν κάτω. Αλλά έφταιγε απλά η ζέστη. Ήταν γύρω στα 80-85, τού δώσαμε νερό, τον βάλαμε να κάτσει, σιγουρευτήκαμε ότι είναι καλά και συνέχισα ότι είχα να κάνω. Το πιστεύω πως ο καθένας θα έκανε το ίδιο στη θέση μου και αν όχι, θα έπρεπε να το κάνει” ανέφερε.

Όσο αφορά το πόσο έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας, από τότε που πήγε στο ΝΒΑ, ο Έλληνας διεθνής σχολίασε: “Ναι, έχω αλλάξει, αλλά όχι με την κακή έννοια. Δεν παίρνω τα πράγματα ως δεδομένα. Είμαι ακόμα παιδί της οικογένειας, αγαπώ την οικογένειά μου μένω ακόμα πιστός στον εαυτό μου, αλλά στο τέλος της ημέρας μεγαλώνεις. Ήρθα εδώ στα 18 και θα γίνω 24”.

Πηγή: www.newsit.gr