Μαραντόνα: "Ήμουν “άρρωστος” και πλέον θέλω να βλέπω τον ήλιο" – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι ο νέος προπονητής της Ντοράντος ντε Σιναλόα και κατά την παρουσίαση του από τη μεξικανική ομάδα αναφέρθηκε στις κακές επιλογές που έκανε με τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο Μαραντόνα δήλωσε αρχικά ότι αποδέχθηκε τη θέση του προπονητή της μεξικάνικης ομάδας, με τη σκέψη και τη φροντίδα ενός πατέρα προς τον γιο του. “Υποθέτω ότι η ευθύνη αυτή που αναλαμβάνω είναι ίδια με όποιον έχει ένα γιο στην αγκαλιά του”.

Ο Αργεντινός μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και παραδέχθηκε ότι “βούλιαζε” σε μια κατάσταση που μόνο άσχημα πράγματα μπορεί να επιφέρει. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις κόρες του, οι οποίες ήταν η αφορμή για να αλλάξει.

“Όσο έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών, βυθιζόμουν… Ήταν ένα μεγάλο βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση και ένας ποδοσφαιριστής οφείλει πάντοτε να πορεύεται μπροστά. Τι συνέβη; Τα σταμάτησα όλα εξαιτίας των κοριτσιών μου” δήλωσε ο Μαραντόνα. “ Εγώ ήμουν “άρρωστος” και πλέον θέλω να βλέπω τον ήλιο το πρωί και να κοιμάμαι καλά το βράδυ…” επισήμανε.

“Στους ανθρώπους της Κουλιακάν λέω ότι δεν έρχομαι για μια βόλτα, δεν έρχομαι για διακοπές, έρχομαι για να εργαστώ, να βοηθήσω”, πρόσθεσε.

Πηγή: www.newsit.gr