Σοκάρει η φωτογραφία του Σο. "Έφθασα κοντά στο να χάσω το πόδι μου" – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Λουκ Σο αναδείχθηκε παίκτης του μήνα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία και θυμήθηκε τον τραυματισμό του, αποκαλύπτωντας ότι 6 μήνες μετά, ο γιατρός του αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να έχει χάσει τελείως το πόδι του.

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ο Λουκ Σο, ο οποίος έχει κερδίσει πλήρως πια την εμπιστοσύνη του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος παίκτης της ομάδας για τον μήνα Αύγουστο.

Στο πλαίσιο της βράβευσής του όμως, ο Άγγλος αριστερός μπακ μίλησε και για τον τραυματισμό που θα μπορούσε όχι μόνο να βάλει τέλος στην καριέρα του, αλλά και να τον αναγκάσει να χάσει τελείως το πόδι του. Παρά λίγο να χάσω το πόδι μου. Ήμουν πραγματικά κοντά στο να χάσω το πόδι μου. Δεν το ήξερε κανείς αυτό, αφού κι εγώ το έμαθα έξι μήνες μετά, όταν μου το είπε ο γιατρός. Έχω ακόμα δυο ουλές στο πόδι μου χαμηλά, αφού έπρεπε να το ανοίξουν στο χειρουργείο για να βγουν οι θρόμβοι του αίματος. Πλέον νιώθω απόλυτα δυνατός, όπως ήμουν πριν από το κάταγμα», ανέφερε ο Σο για τον σοκαριστικό τραυματισμό του το 2015, σε ένα ματς κόντρα στην Αϊντχόβεν.

Ο τραυματισμός του Σο

Η σοκαριστική φωτογραφία από το πόδι του Σο

Πηγή: www.newsit.gr