"Καυστικός" Μουρίνιο. "Ξέρετε πόσο κοστίζει η απόλυσή μου; – Δεν ήταν στη λίστα μου ο Κριστιάνο"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για μία ακόμη φορά, ο Ζοζέ Μουρίνιο κατάφερε να "κλέψει" τις εντυπώσεις με τις "καυστικές" του ατάκες για τον ίδιο, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σχολιάζοντας και τις πιθανότητες απόλυσής του, από τον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων".

Με νέες προκλητικές δηλώσεις, ο Ζοζέ Μουρίνιο, κατάφερε να αλλάξει τη συζήτηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την απόδοσή της μέσα στο γήπεδο, ρίχνοντας διάφορες ατάκες για την αποζημίωσή του, τις μετεγγραφές, αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Λένε ότι είμαι σε κίνδυνο, αλλά δεν το πιστεύω. Αν με απολύσουν, ξέρετε πόσα χρήματα θα έπρεπε να μου δώσουν;». Συνέχισε δε, με σχόλιο για το αεροπλάνο που έφερε πανό κατά της διοίκησης της ομάδας του: «Δεν είδα το αεροπλάνο γιατί δεν κοιτάζω τον ουρανό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η αλήθεια είναι πως δεν το πλήρωσα εγώ, αν και θα μπορούσα».

Τέλος, ο Μουρίνιο, ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι αυτός φέρεται να ήταν ο λόγος που η Γιουνάιτεντ δεν κινήθηκε για την απόκτηση του Ρονάλντο. «Ο Κριστιάνο δεν ήταν ποτέ στη λίστα μου για να μου πει αν θέλει να έρθει ή όχι…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.newsit.gr