Έγινε… Master. Ο Τζόκοβιτς "καθάρισε" τον Φέντερερ στο Σινσινάτι – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η "τιτανομαχία" ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Western & Southern Open στο Σινσινάτι ήταν τελικά μια… εύκολη υπόθεση για τον Σέρβο τενίστα που επικράτησε με 2-0 σετ και έγραψε ιστορία, φτάνοντας στην κατάκτηση και των εννέα Masters!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του Western & Southern Open με 2-0 σετ (6-4, 6-4) κι έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία του τένις που έχει κατακτήσει και τα εννέα Masters!

Ο Τζόκοβιτς μετρούσε πέντε αποτυχημένες παρουσίες στον τελικό του Σινσινάτι, αλλά μέσα σε 84 λεπτά κατάφερε να “καθαρίσει” τον Φέντερερ και να γράψει ιστορία!

Άξιο αναφοράς πως οι δυο τενίστες βρέθηκαν αντίπαλοι για 46η φορά με τις νίκες να είναι πλέον μοιρασμένες, αφού μετά τον τελικό του Σινσινάτι έχουν από 23.

Να πούμε πως τα εννέα Masters που έχει κατακτήσει ο Σέρβος είναι το Indian Wells (5), το Μαϊάμι (6), το Μόντε Κάρλο (2), η Μαδρίτη (2), η Ρώμη (4), ο Καναδάς (4), το Σινσινάτι (1), η Σανγκάη (3) και το Παρίσι (4). Με την κούπα στο Σινσινάτι, ο τενίστας από το Βελιγράδι κατέκτησε τον 70ο τίτλο της καριέρας του.

Πηγή: www.newsit.gr