Συγκινητικός Μπεν: Δίνει έπιπλα σε πυρόπληκτους. "Στην καρδιά ο ελληνικός λαός"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μία μοναδική κίνηση ανθρωπιάς, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας και του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Μπεν, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει τα έπιπλα του σπιτιού του, στους πυρόπληκτους από τις φονικές φωτιές της Αττικής.

Μπορεί να αγωνίζεται πλέον εκτός Ελλάδας, έχοντας ζήσει όμως στη χώρα μας αρκετά χρόνια, ως παίκτης της Βέροιας, του Λεβαδειακού, του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, ο Μοχάμεντ Μπεν όχι μόνο δεν ξέχασε την Ελλάδα, αλλά αποφάσισε να προσφέρει και αυτός με τη σειρά του, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Όπως ανακοίνωσε και σε ανάρτησή του στο FaceBook, ο Κομωριανός ποδοσφαιριστής, θεωρεί πλέον την Ελλάδα σπίτι του και έχει τον ελληνικό λαό στην καρδιά του, γεγονός που τον έκανε μαζί με την οικογένειά του, να θέλει να βοηθήσει τα θύματα των φονικών πυρκαγιών. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, θα μοιράσει τα έπιπλα του σπιτιού του σε πυρόπληκτους που χάσανε τα σπίτια του στις πυρκαγιές της Αττικής.
Η ανάρτηση του Μπεν

«Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου και ο ελληνικός λαός είναι πάντα στην καρδιά μου. Βλέποντας τον πόνο των ανθρώπων στην Ελλάδα που έχασαν τα μέλη της οικογένειάς τους και είδαν τα σπίτια τους να καίγονται από τις άγριες πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Αττική, εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που γίνεται και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Δωρίζουμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού μας στην Αθήνα σε οικογένειες που έχουν χάσει τα σπίτια τους και προσπαθούν να ξαναρχίσουν τις ζωές του. Παρακαλώ κάντε share αυτή τη δημοσίευση και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον μάνατζέρ μου (@tassos_papa) για περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε η δωρεά μας να διαδοθεί στα σωστά άτομα. Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι μαζί σας».

Greece is my second home and Greek people are always in my heart. Seeing the suffering and the pain of Greek people who…

Posted by El Fardou Ben Mohamed on Monday, August 13, 2018

Πηγή: www.newsit.gr