Κατηγορούν για ψέμματα τον Παϊρότζ. Σάλος στο Βέλγιο για τον υποψήφιο αγοραστή του Παναθηναϊκού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό "πακέτο" των μετοχών του Παναθηναϊκού στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, την ώρα που ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας κατηγορείται στο Βέλγιο για ανεκπλήρωτες υποσχέσεις στη Μουσκρόν.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Παναθηναϊκού, όμως νωρίτερα είχε κάνει το ίδιο και με τη Βελγική Μουσκρόν, με τα αποτελέσματα να είναι αποθαρρυντικά για τους φίλους του Τριφυλλιού.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα βελγικά Μέσα, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν έχει ανταποκριθεί σε μία σειρά από τις υποχρεώσεις του στο βελγικό σύλλογο, διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα το μπάτζετ. «Ακόμα δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη», αναφέρει χαρακτηριστικά, δημοσίευμα της Le Soir.
Το δημοσίευμα για τον Πιεμπονγκσάντ στο Βέλγιο

«Κολλημένη με έναν προϋπολογισμό 8 εκατομμυρίων ευρώ, η Μουσκρόν δεν έχει καταφέρει ακόμα να χτίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε μακροπρόθεσμη βάση, ώστε να καθησυχάσει τους φόβους μέρους των οπαδών. Κατά την παρουσίασή του, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είχε ακόμα ανακοινώσει ότι θα φέρει ταλέντα από την Ασία στην ομάδα, τα οποία εξακολουθεί να περιμένει… Επίσης, ακόμα δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη, για να ενισχύσει τη Μουσκρόν στο μεταγραφικό παζάρι».

Πηγή: www.newsit.gr