Στην ΕΡΤ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Ξεκινάει τη Δευτέρα 6 Αυγούστου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ανοίγει την "αυλαία" του αύριο Δευτέρα 6 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου του 2018, με την ΕΡΤ να έχει λάβει για μία ακόμη φορά, την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Με τη συμμετοχή 25 Ελληνίδων αθλητριών και 12 Ελλήνων αθλητών θα διεξαχθούν οι φετινοί αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου, στο Βερολίνο της Γερμανίας. «Ζωντανά» θα μεταδοθούν οι ελληνικές προσπάθειες, από τα κανάλια της ΕΡΤ.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Πιστή η ΕΡΤ στην παράδοση των μεταδόσεων μεγάλων αθλητικών γεγονότων θα καλύψει τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου από τις 6 έως τις 12 Αυγούστου 2018.

Η ελληνική αποστολή των 25 αθλητριών και 12 αθλητών είναι από τις πολυπληθέστερες που στέλνει η χώρα μας σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Συνολικά, στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 51 κράτη με 1573 επίλεκτους αθλητές.

Μετάλλια περιμένουν η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επι κοντώ που είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και στην προηγούμενη διοργάνωση το 2016 στο Άμστερνταμ, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, η Νικόλ Κυριακοπούλου στο άλμα επί κοντώ, ο Κώστας Φιλιππίδης στο ίδιο αγώνισμα των ανδρών, ο νεότερος της αποστολής Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και η Μαρία Μπελιμπασάκη στα 400 μ. Αποφασισμένοι όμως, για διακρίσεις είναι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της ελληνικής αποστολής.

Η ΕΡΤ2, σε περιγραφή του Νίκου Τσώνη και του Δημήτρη Χατζηγεωργίου, θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων».

Πηγή: www.newsit.gr