Αντετοκούνμπο: Συγκινητικά μηνύματα για τον πατέρα τους. Είχε γενέθλια σαν σήμερα – videos

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έχασαν πέρυσι τον πατέρα τους από ανακοπή καρδιάς και με αφορμή ότι σαν σήμερα είχε τα γενέθλιά του, θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια, ανεβάζοντας συγκινητικά μηνύματα στα social media.

Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έχουν πια στο πλευρό τους, τον πατέρας του Τσάρλς, αλλά έδειξαν ότι ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουν όσα πήραν από εκείνον, αφιερώνοντας λίγα λόγια στη μνήμη του, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Τα τρία αδέρφια που ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά, αλλά πλέον απολαμβάνουν διαρκώς επιτυχίες, έχοντας και οι τρεις επαγγελματικά συμβόλαια στο μπάσκετ, ανάρτησαν ο καθένας το δικό του μήνυμα για τον πατέρα τους, μέσα από video και φωτογραφίες τους στο instagram.
Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Happy Birthday Daddy we love you ❤️❤️ Thank you for guiding our family everyday???? . I know you are proud of all of us!! #OnAMission ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on Aug 2, 2018 at 2:48pm PDT

Η ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο

Happy birthday Daddy.You put us on path and of greatness and success…We love you ,We miss you,We honor your legacy #OnAMission Ps.Always loved to argue about sports while everybody else danced.

A post shared by Thanasis Antetokounmpo (@thanasis_ante43) on Aug 2, 2018 at 3:15pm PDT

Η ανάρτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο

Happy birthday daddy we miss you ???? #imamyfatherslegacy

A post shared by Kostas Antetokounmpo (@kostas__ante13) on Aug 2, 2018 at 11:00pm PDT

Πηγή: www.newsit.gr

br