Μανωλάς για Ρονάλντο: "Στο γήπεδο θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Κώστας Μανωλάς σχολίασε τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Πορτογάλο άσο.

Ο Κώστας Μανωλάς κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Ο διεθνής Έλληνας άσος θα αντιμετωπίσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο ιταλικό πρωτάθλημα, δηλώνοντας έτοιμος γι’ αυτή τη «μάχη».

«Το γήπεδο θα δείξει ποιος είναι ο πιο δυνατός. Είναι πολύ δυνατή, αλλά θα πρέπει να φανεί αυτό στο γήπεδο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα», τόνισε αρχικά ο αμυντικός της Ρόμα για τη Γιουβέντους, η οποία ανεβαίνει επίπεδο αυτό το καλοκαίρι.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι πιο γρήγορος, αυτός ή ο Πορτογάλος, απάντησε: «Στο γήπεδο θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος, είμαι έτοιμος να αποδεχτώ την πρόκληση».

Ο Κώστας Μανωλάς πρόσθεσε για τον Ρονάλντο: «Είναι ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο, μαζί με τον Μέσι. Έχει βάλει πάνω από 100 γκολ στο Champions League, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν».

Για το μέλλον του σημείωσε:»Είμαι χαρούμενος στη Ρώμη. Θέλω να μείνω εδώ και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Πηγή: www.newsit.gr