Μουντιάλ 2018 – Ισπανία: Τέλος εποχής για τον Ινιέστα.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το παιχνίδι με τη Ρωσία για τη φάση των "16" του Μουντιάλ 2018 ήταν το τελευταίο του Αντρές Ινιέστα με τη φανέλα της Ισπανίας. Ο 34χρονος άσος πήρε την απόφαση να σταματήσει από την εθνική ομάδα, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της "furja roja" από τους Ρώσους.

Ο Αντρές Ινιέστα δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας. Ο πολύπειρος μέσος πήρε την απόφαση να σταματήσει από τη «furja roja», μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των Ισπανών από τους Ρώσους στους «16» του Μουντιάλ 2018.

Οι Ίβηρες δεν θα υπολογίζουν από εδώ και πέρα στον άνθρωπο που τους χάρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική, όταν κι είχε σκοράρει στον τελικό με την Ολλανδία.

«Είναι μια πραγματικότητα. Αυτό είναι το τελευταίο μου ματς με την εθνική ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα υπέροχο στάδιο της καριέρας μου έφτασε στο τέλος του. Ορισμένες φορές, το φινάλε δεν είναι όπως περιμένεις και ονειρεύεσαι. Είναι πιθανότατα η πιο λυπημένη ημέρα της καριέρας μου», ανέφερε στη μικτή ζώνη ο Ινιέστα.

Ο 34χρονος άσος ήταν διεθνής από το 2006, κατακτώντας 2 Ευρωπαϊκά Κύπελλα (2008, 2012) κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (2010). Μέτρησε 131 συμμετοχές και πέτυχε 13 γκολ.

Πηγή: www.newsit.gr