Στιγμές σοκ στην Αμαλιάδα. Κατέρρευσε στο παρκέ παίκτης του Κοροίβου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άπαντες στο κλειστό της Αμαλιάδας "πάγωσαν" λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα Κόροιβος - Τρίκαλα για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο Τζαχί Κάρσον κατέρρευσε στο παρκέ, έπειτα από φάουλ που του έγινε.

Ο Κόροιβος έδινε τελικό παραμονής με τα Τρίκαλα στο κλειστό της Αμαλιάδας, με τους Θεσσαλούς να παίρνουν το «διπλό» και τους γηπεδούχους να υποβιβάζονται στην Α2. Κανείς, όμως, στο γήπεδο δεν ασχολήθηκε με την ήττα του Κοροίβου.

Κι αυτό γιατί 5,5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα, ο Τζαχί Κάρσον κατέρρευσε στο κέντρο του γηπέδου, μετά από φάουλ που του έγινε, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» όλοι στο γήπεδο.

Ο Αμερικανός σωριάστηκε στο παρκέ, δίχως να φαίνεται πως δέχθηκε κάποιο χτύπημα,  με τους γιατρούς του γηπέδου να μπαίνουν άμεσα στο παρκέ, προκειμένου να δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Για πέντε λεπτά επικρατούσε παγωμάρα στο κλειστό της Αμαλιάδας, με τις καρδιές όλων να επιστρέφουν στη θέση τους, όταν ο Κάρσον σηκώθηκε από το παρκέ, αφού του τοποθετήθηκε κολάρο και μάσκα οξυγόνου.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε για να διακομιστεί άμεσα σε νοσοκομείο της πόλης.

Πηγή: www.newsit.gr