ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: Οι Τελικοί στο Περιστέρι με 1.500 παιδιά – Παρών ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης έπαιξε την πρώτη κίνηση και σήμανε την έναρξη των Τελικών των Μαθητικών Σκακιστικών Πρωταθλημάτων.

skaki1

Ο Δήμαρχος Περιστερίου (δεξιά) με τη οργανωτική επιτροπή των αγώνων

Ξεκίνησαν σήμερα Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, οι μεγάλοι τελικοί των μαθητικών σκακιστικών πρωταθλημάτων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και με τη συμμετοχή (ρεκόρ) 1.500 μαθητριών και μαθητών Α’βάθμιας & Β’βάθμιας εκπαίδευσης.

skaki2

skaki3

Όλα ήταν έτοιμα από νωρίς στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για να υποδεχθούν χιλιάδες μαθητές, γονείς και προπονητές.

skaki4

Από νωρίς βρισκόταν εκεί και ο φιλόξενος Δήμαρχος Περιστερίου, του οποίου η συμβολή ήταν σημαντική στην άρτια διοργάνωση των αγώνων.

skaki5

Την τελετή έναρξης των αγώνων παρουσίασε ο πολιτιστικό σύλλογος Περιστερίου «Πολύμνια».

skaki6

Τα «φλας της δημοσιότητας» όπως είναι λογικό άλλωστε, τράβηξε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου, η οποία συμμετέχει σε αυτούς τους τελικούς.

skaki7

Οι αγώνες θα διαρκέσουν έως και τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η απονομή Κυπέλλων και Μεταλλίων στους μεγάλους νικητές των Τελικών (ατομικά και ομαδικά πρωταθλήματα).

skaki8

skaki9

skaki10

skaki11

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

skaki12

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ: Οι Τελικοί στο Περιστέρι – Συμμετέχει και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου