Ολυμπιακός – "Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος και σκέφτεται να φύγει"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Τύπος του Βελγίου αναφέρει πως ο Οτζίτζα Οφόε σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Οι διαρρήξεις με.. αθλητικό χρώμα που έγιναν το τελευταίο διάστημα “έπληξαν” και παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε και ο Μεχντί Καρσελά του Ολυμπιακού βρήκαν τα σπίτια τους παραβιασμένα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nieuwsblad, ο Οτζίτζα Οφόε είναι θορυβημένος από το συγκεκριμένο γεγονός και έχει μπει σε σκέψεις να αποχωρήσει από τους “ερυθρόλευκους”.

“Ίσως να αλλάξει και πάλι ομάδα μετά από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και τη ληστεία κοσμημάτων και χρημάτων.

Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή”, αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: “Η απώλεια περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο.

Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος γιατί δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος των ληστών και φαίνεται πως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στόχος.

Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλειά τους και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι στο οποίο δεν κωφεύει ο Οτζίτζα, που θα εξετάσει τις επιλογές του.

Ο Οτζίτζα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και παίζει στο Champions League, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις Βέλγους, αλλά για την ώρα τίποτα δεν δείχνει ότι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του Οτζίτζα”.

Πηγή: www.newsit.gr