Ολυμπιακός – Champions League: Όλα για όλα στη Λισαβόνα.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία ψυχωμένη εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στην παρέα του Μέσι στο "Γ. Καραϊσκάκης". Έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" διατήρησαν τις πιθανότητες πρόκρισης τους στο Europa League, με το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπόρτινγκ να είναι τελικός.

Ο Ολυμπιακός μπόρεσε να κρατήσει στο μηδέν την Μπαρτσελόνα και να «τσιμπήσει» έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα σε μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του κόσμου. Οι Καταλανοί έμειναν για πρώτη φορά άσφαιροι σε παιχνίδι για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης μετά το 2012.

Οι Πειραιώτες έχουν μαθηματικές ελπίδες ακόμα και για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ωστόσο το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Europa League. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή θα τα δώσει όλα κόντρα στην Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα την επόμενη αγωνιστική, με το διπλό να είναι μονόδρομος.
Και τώρα Πλατανιάς

Μέχρι να φτάσει η στιγμή του αγώνα στην Πορτογαλία, όμως, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 10η αγωνιστική της Superleague (15:00, 5/11). Περιθώρεια για νέα απώλεια βαθμών δεν υπάρχει, μιας και οι Πειραιώτες έχουν μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Πηγή: www.newsit.gr