ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Ντοσεβί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την μεταγραφή του Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος και αποκτήθηκε ως ελεύθερος, καθώς η Βαλενσιέν υποβιβάστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, με καταγωγή από το Τόγκο, είναι 26 ετών (12/2/1988), και με το "10" στην πλάτη ήταν ο ηγέτης της Βαλανσιέν την τελευταία τετραετία.

 

Είναι δεξιοπόδαρος, με ύψος 1,72μ., και η φυσική του θέση αυτή του δεξιού εξτρέμ. Μπορεί, όμως, να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, αλλά και ως αριστερός ακραίος κυνηγός. Διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητά του στο τρανζίσιον παιχνίδι.

 

Έχει, φυσικά, και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Δεν έχει πολλά γκολ στην έως τώρα καριέρα του, αλλά στον Ολυμπιακό αναμφίβολα μπορεί να βελτιώσει τους αριθμούς του, έχοντας στο πλευρό του καλύτερους συμπαίκτες.

 

Αγωνιζόταν στη Βαλανσιέν από το 2010, με 111 συμμετοχές και 10 γκολ στο Championnat. Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Τουρ (1998-2005) και στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Λε Μαν (2005-2010, 44 συμμετοχές/6 γκολ). Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Πειραιά όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί".

 

 

Ο Ντοσεβί εν δράσει:

{YouTube}UBk7FvjN1MU{/YouTube}



Πηγή: redplanet.gr