Το συγκλονιστικό μήνυμα της αδελφής της Αντιγόνης που δολοφονήθηκε στη Δράμα





Υπογράμμισε ότι η κακοποίηση αποτελεί κοινωνικό ζήτημα που απαιτεί παρεμβάσεις και προστασία των θυμάτων

Μήνυμα για τις γυναικοκτονίες και την έμφυλη βία έστειλε η αδελφή της 45χρονης αστυνομικού που δολοφονήθηκε στη Δράμα από τον σύζυγό και συνάδελφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε όχι μόνο στην απώλεια της αδελφής της, αλλά και σε όλες τις γυναίκες που έχουν χάσει τη ζωή τους με αντίστοιχο τρόπο.

«Ήθελα να πω ότι σήμερα εκτός από την αδερφή μου θρηνούμε και όλες τις γυναίκες που έχουν χάσει τη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι «Η αδερφή μου έχασε τη ζωή της από τον σύζυγό της. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει αυτό το τέλος. Η σιωπή σκοτώνει και η κακοποίηση δεν είναι ιδιωτική υπόθεση».

Η ίδια υπογράμμισε ότι η κακοποίηση αποτελεί κοινωνικό ζήτημα που απαιτεί παρεμβάσεις και προστασία των θυμάτων, σημειώνοντας πως «Είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα που απαιτεί δράση και προστασία».

Κλείνοντας το μήνυμά της, εξέφρασε την ευχή να μην υπάρξει άλλη γυναίκα που να βιώσει ανάλογη κατάσταση: «Εύχομαι να μην υπάρξει άλλη γυναίκα στην ίδια κατάσταση με την αδερφή μου επειδή ζήτησε απλά να ζήσει ελεύθερη. Στη μνήμη της αδερφής μου και όλων των θυμάτων να ενεργοποιηθούμε και να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη».