Άγριος καβγάς μεταξύ ζευγαριού: Η 70χρονη επιτέθηκε με μαχαίρι και ο 58χρονος με πατερίτσα





Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ζευγαριού στην περιοχή μεταξύ Πλατανιά και Κισσάμου – Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής σε χωριό της περιοχής των Χανίων, μεταξύ Πλατανιά και Κισσάμου, όταν ζευγάρι ηλικίας 70 και 58 ετών ενεπλάκη σε έντονο καβγά που κατέληξε σε αλληλοτραυματισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σύντροφοι λογομάχησαν έντονα κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, με την ένταση να κλιμακώνεται γρήγορα. Το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο, καθώς, όπως αναφέρεται, το ζευγάρι είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές και τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η 70χρονη φέρεται να τραυμάτισε τον 58χρονο με μαχαίρι στο κεφάλι, ενώ εκείνος ανταπέδωσε χτυπώντας τη με πατερίτσα, επίσης στο κεφάλι, σύμφωνα με τις αλληλοκαταγγελίες των δύο πλευρών.

Από τον καβγά τραυματίστηκαν και οι δύο, με την κινητοποίηση των αρχών να είναι άμεση, καθώς στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τραύματά τους χαρακτηρίζονται ελαφρά και μετά την ιατρική φροντίδα αποχώρησαν από το νοσοκομείο.