Τραγωδία με νεκρό 5χρονο αγόρι – Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στα Επείγοντα



Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Οι γονείς του το μετέφεραν στα Επείγοντα χωρίς τις αισθήσεις του

Σοκ και βαθιά θλίψη προκαλεί η τραγική είδηση του θανάτου ενός 5χρονου αγοριού στον Βόλο, το οποίο μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο της πόλης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του THE NEWSPAPER, το παιδί διακομίστηκε από τους γονείς του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χωρίς σφυγμό και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν στη ζωή, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης, όμως, δυστυχώς, αυτές δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Κατόπιν εντολής των αρχών, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, καθώς μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες και η κατάσταση υγείας του παιδιού πριν το περιστατικό.

Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Βόλου, με τις αρμόδιες αρχές να αναμένεται να προχωρήσουν σύντομα σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.