

Με σημαντικά προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή για να φτάσουν στον προορισμό τους λόγω της κίνησης.
Στο «κόκκινο» είναι η αυτή την ώρα η κίνηση σε κεντρικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, καθώς σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό (ξεπερνούν τα 40 λεπτά) λόγω σύγκρουσης ΙΧ, στον Κηφισό, την Κηφισίας αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, το κυκλοφοριακό χάος στην Αττική Οδό έχει προκληθεί λόγω σύγκρουσης τεσσάρων οχημάτων στο ύψος της εξόδου Πεντέλης στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Αρκετή δυσκολία θα συναντήσουν όσοι επιλέξουν τη λεωφόρου Κηφισού για τις μετακινήσεις τους, ενώ και στην Αττική Οδό η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη με τις καθυστερήσεις να ξεπερνούν τα 45 λεπτά!
Στον Κηφισό, ήδη από το ρεύμα της καθόδου οι καθυστερήσεις ξεκινούν από το ύψος της εξόδου Μεταμόρφωσης μέχρι και την έξοδο Αιγάλεω.
Στο ρεύμα της ανόδου, η εικόνα είναι καλύτερη αλλά βρίσκεται στο «κόκκινο» το τμήμα από το Αιγάλεω μέχρι το ύψος της Νέας Ιωνίας.
Κίνηση αυτή την ώρα υπάρχει και στην Κηφισίας. Συγκεκριμένα στο ρεύμα ανόδου από τους Αμπελόκηπους έως και το ύψος του Υγεία.
Στην κάθοδο της Κηφισίας τα προβλήματα εντοπίζονται από το «δαχτυλίδι» έως και τους Αμπελόκηπους.
Αυξημένη κίνηση και στη Μεσογείων, κυρίως στο ρεύμα προς Αθήνα.
