Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ: Τραυματίστηκε 6χρονο παιδί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την ώρα που αναπάντητα ερωτήματα αιωρούνται γύρω από την τραγωδία στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, λίγο έλειψε να συμβεί μία ακόμη, όταν 6χρονος τραυματίστηκε πέφτοντας από τραμπολίνο σε λούνα παρκ στον Ωρωπό.
Σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού οι γονείς του παιδιού, το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2024, ο 6χρονος μπήκε σε τραμπολίνο για να διασκεδάσει αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έπεσε και χτύπησε.
Άμεσα, το Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού έκανε επιτόπιο έλεγχο στο λούνα παρκ που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Σκάλας Ωρωπού, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι υπηρεσίες του Δήμου αλλά και οι υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο των παιχνιδιών. Ως άμεσο μέτρο κρίθηκε το μερικό σφράγισμα του λούνα παρκ δηλαδή το κλείσιμο του παιχνιδιού.
Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο Star κατήγγειλε ότι «το παιδί έκανε τραμπολίνο και έπεσε σε κενό ενός μέτρου». «Ούρλιαζε η γυναίκα μου, άρχισα να τρέχω, έπιασα το παιδί και βγήκαμε από το τραμπολίνο. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε, ούρλιαζε και ο γιος μου και η γυναίκα μου», περιγράφει.
Όπως είπε, όταν σημειώθηκε το ατύχημα, δεν υπήρχε στο χώρο κανένας εκπρόσωπος του λούνα παρκ και αυτό ήταν που τον έσπρωξε να καταθέσει τη μήνυση.
«Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε. Την ώρα που έγινε όλο αυτό δεν υπήρχε εκπρόσωπος του λούνα πάρκ. Αποφάσισα να κάνω μήνυση γιατί όλο αυτό κάπου πρέπει να σταματήσει και να αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του παιδιού.