Άντζελα Δημητρίου: Αγκαλιά με την εγγονή της στα πρώτα της γενέθλια – Η φωτογραφία με την κόρη της και τον γαμπρό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της, Φώτη Λόση, καθώς η κόρης του συμπληρώνει έναν χρόνο ζωής.

Μπορεί αυτή η χρονιά να είχε πολλά σκαμπανεβάσματα για την οικογένειά τους, καθώς υπήρξε μια μικρή ρήξη στη σχέση τους με την Άντζελα Δημητρίου, ωστόσο μητέρα και κόρη έχουν αφήσει πίσω τις άσχημες στιγμές και συνεχίζουν αγαπημένες.

Σήμερα, η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στο πάρτι που είχε οργανώσει η κόρη της για τα γενέθλια της εγγονής της, Μιχαέλας-Αγγελικής και το απόγευμα της Παρασκευής 2/8 μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με την εγγονή της.

Η τραγουδίστρια πόζαρε έχοντας στην αγκαλιά της την εγγονή της, ενώ μοιράστηκε και μια φωτογραφία του ζευγαριού που φωτογραφήθηκε μαζί με την μικρή.

«Πριν από 1 χρόνο τέτοια μέρα ανυπομονούσα να σε γνωρίσω πριγκίπισσά μου!!!Να θυμάσαι ότι η γιαγιά σου είναι εδώ, να σε θαυμάζει… να σε κακομαθαίνει… να σε λατρεύει… και να σε νοιάζεται για πάντα!!! Η γιαγιά σου, Αγγελική. Παιδιά μου να είστε γεροί και δυνατοί, να την καμαρώνετε και να την μεγαλώνετε με απέραντη αγάπη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άντζελα Δημητρίου.