«Νιώθω συντριβή» – Βαρύ πένθος για τον Τέρενς Κουίκ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο θάνατος της νεαρής δημοσιογράφου Τίνας Αλεξανδρή σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, με τον θείο της, Τέρενς Κουίκ, να εκφράζει την απεραντοσύνη του πένθους του μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media.

Η Τίνα Αλεξανδρή, μια πολλά υποσχόμενη δημοσιογράφος, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο θείος της, Τέρενς Κουίκ, αποχαιρέτησε την ανιψιά του με ένα συγκινητικό μήνυμα, εξυμνώντας τη δύναμη και το χαμόγελό της.

Ο Τέρενς Κουίκ, περήφανος θείος της αδικοχαμένης δημοσιογράφου Τίνας Αλεξανδρή, αποχαιρέτησε την ανιψιά του με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media. Ο δημοσιογράφος περιέγραψε την Τίνα ως μια δυναμική και χαρούμενη γυναίκα που αγάπησε τη δημοσιογραφία.

Η ξαφνική απώλεια της Τίνας Αλεξανδρή σόκαρε τους συναδέλφους και τους οικείους της, με τον θείο της, Τέρενς Κουίκ, να εκφράζει τον πόνο του δημόσια.

Η Τίνα Αλεξανδρή, μια ταλαντούχα δημοσιογράφος με λαμπρό μέλλον, έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Η ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ

Λάτρεψε τη δημοσιογραφία με πρώτο βήμα στο Δελτίο του BLUESKY.

Μετά εντάχθηκε στις ειδήσεις του MEGA.

Περήφανος θείος της, την έβλεπα με καμάρι να διακρίνεται.

Όμως η Τίνα βρέθηκε τους τελευταίους πολλούς μήνες αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Το πάλεψε γενναία.

Είχε τεράστια αποθέματα δύναμης, η πάντα χαμογελαστή ανιψιά μου, ακόμα και στα δύσκολα.

Χθες, λίγο μετά τα 30 της χρόνια, έκλεισε το στυλό της, έσβησε τον Υπολογιστή της κι έφυγε για τον Παράδεισο.

Νιώθω συντριβή.