Φαίη Σκορδά: Ο τίτλος της εκπομπής της από το… χρονοντούλαπο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Πρωινό mou» για τη Φαίη Σκορδά; Να και ο τίτλος! Σε συνεχείς επαφές με τα στελέχη του ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega βρίσκεται η παρουσιάστρια προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της νέας της πρωινής εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η εκπομπή θα αρχίζει κατά πάσα πιθανότητα στις 9.30 το πρωί και θα ολοκληρώνεται πριν από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Πολλοί τίτλοι είχαν πέσει ως ιδέες στο τραπέζι, μεταξύ αυτών και το «Πρωινό mou», που παρουσίαζαν οι Λιάγκας και Σκορδά πριν από μία δεκαετία στο παλιό Mega. Ο εν λόγω τίτλος διατηρείται στην ταινιοθήκη του σταθμού, άρα κάλλιστα μπορεί να αξιοποιηθεί και θα έχει και ενδιαφέρον. Οσον αφορά τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια, μόνος κλεισμένος μέχρι στιγμής είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ ο δημοσιογράφος Αγγελος Βουράκης φαίνεται πως τελικά επέλεξε την ένταξή του στο «Καλύτερα δε γίνεται!» της Ναταλίας Γερμανού στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha το Σαββατοκύριακο.

Να σημειωθεί ότι στο πάνελ της Σκορδά θα βρεθεί ένα πρόσωπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία θα μετεγγραφεί «εσωτερικά» από τη μεσημεριανή στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Πάντως ανακοινώσεις μην περιμένετε από το κανάλι Μαρινάκη –τουλάχιστον μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου– για τη Φαίη Σκορδά, πόσο μάλλον για το πάνελ της.