ΕΚΤΑΚΤΟ – Τέλος η αγωνία – Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης βάζοντας τέλος στο άγχος και την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Πώς θα δείτε τις Βάσεις 2024:

  • μέσω της ιστοσελίδας gov.gr
  • με γραπτό μήνυμα στο προσωπικό σας τηλέφωνο (στην περίπτωση που έχει γίνει αίτηση στην ειδική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας)
  • στο Λύκειο από όπου αποφοιτήσατε

Οι υποψήφιοι στη συνέχεια θα μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, όπου βάζοντας τον οκταψήφιο κωδικό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, θα μπορούν να δουν σε ποιο τμήμα ή ποια σχολή μπήκαν.

Οι υποψήφιοι για τα Δημόσια ΙΕΚ, μπορούν να συνδεθούν στην ιστοσελίδα του παράλληλου μηχανογραφικού https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr, με τους κωδικούς τους για να μάθουν τα αποτελέσματα των Βάσεων 2024.

 Δείτε ΕΔΩ τους ΠΙΝΑΚΕΣ

Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει σύνδεσμος με τη λίστα αυτών που πέτυχαν, η οποία περιέχει μόνο τον κωδικό εξετάσεων κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.