Daikin Perfera All Seasons: ιδανικό περιβάλλον όλο τον χρόνο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αναζήτηση του καλύτερου κλιματιστικού, με τη βέλτιστη απόδοση όλο το χρόνο, θα μπορούσε να είναι μια περίπλοκη υπόθεση. Θα μπορούσε, αν δεν υπήρχε το Daikin Perfera All Seasons.

Η σειρά της Daikin που συνδυάζει αισθητικά και λειτουργικά πλεονεκτήματα ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ψύξη το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα με μειωμένους λογαριασμούς ενέργειας, έρχεται ανανεωμένη και εγγυάται ότι το κλίμα και ο αέρας του χώρου σου θα είναι αυτό που πάντα αναζητούσες.

Οι νέες εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες της σειράς Perfera All Seasons έχουν επανασχεδιαστεί εξ ολοκλήρου ώστε να εξασφαλίζουν την κορυφαία εμπειρία χρήστη! Και το επιτυγχάνουν χάρη στην προηγμένη τεχνολογία και την ενεργειακή τους απόδοση.

Συγκεκριμένα, η σειρά Perfera All Seasons έχει:

Καλύτερη απόδοση στην κατηγορία με βαθμό εποχιακής ενεργειακής αποδοτικότητας έως και 9,47 και συντελεστή εποχιακής απόδοσης έως και 5,20.
Ψύξη και θέρμανση Α+++, σε αέρα και multi*, που προσφέρει σημαντικά χαμηλότερα έξοδα λειτουργίας
Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία με επίπεδα θορύβου έως και 19 dBA
Ισχυρή απόδοση ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες ψύχους και ζέστης

* Για 6 ειδικούς συνδυασμούς με 3MXM52A9

Προηγμένη τεχνολογία, βελτιωμένη άνεση και κομψός σχεδιασμός

Η επίτοιχη μονάδα Perfera δεν θα σε δυσκολέψει να επιλέξεις πού θα την τοποθετήσεις. Είναι κομψή, μικρών διαστάσεων, με καμπύλες γραμμές, ώστε να δένει αρμονικά με οποιαδήποτε διακόσμηση, προσφέροντάς σου μια διακριτική λύση και εξοικονόμηση χώρου.

Επιπλέον, ακόμα και το μεγαλύτερο μοντέλο της χωράει στις ίδιες διαστάσεις με μονάδες μικρότερων αποδόσεων. Σου παρέχει, έτσι, μεγαλύτερη ευελιξία να διαμορφώσεις το χώρο σου όπως θέλεις, ενώ και ο τεχνικός που θα κάνει την εγκατάσταση θα έχει περισσότερες επιλογές για την τοποθέτηση των μονάδων.

Ωστόσο, τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά της Perfera All Seasons είναι λειτουργικά και βασίζονται στην προηγμένη τεχνολογία της σειράς.

Η ροή αέρα έχει βελτιστοποιηθεί και διασφαλίζει ότι ο αέρας που διαχέεται στο χώρο  εξασφαλίζει άνεση όλο το χρόνο, τόσο στη λειτουργία ψύξης όσο και στη λειτουργία θέρμανσης. Ένα νέο διπλό πτερύγιο διευκολύνει τη λειτουργία Comfort Plus, καθώς διαθέτει μια γωνία ακριβείας που στενεύει τη διαδρομή της ροής αέρα, αυξάνοντας την ταχύτητά του. Έτσι ο ψυχρός αέρας ωθείται προς τα πάνω και ανακατευθύνεται μακριά από τους παρευρισκόμενους στο χώρο, ώστε να ελαχιστοποιούνται τα ρεύματα και να διασφαλίζεται ομοιόμορφη κάλυψη του χώρου το καλοκαίρι. Αντίστοιχα, η λειτουργία επιτρέπει τη βέλτιστη κατανομή αέρα και κατά τη χειμερινή περίοδο, ωθώντας όμως σε αυτή την περίπτωση, τον αέρα προς τα κάτω.

Χάρη στο σύστημα 3D ροής αέρα, η συσκευή επιλέγει αυτόματα τον κατάλληλο συνδυασμό κάθετης και οριζόντιας κίνησης των πτερυγίων, για εξαιρετική διάχυση σε μεγάλους χώρους.

Ο αισθητήρας ανίχνευσης κίνησης 2 περιοχών ελέγχει τους παρακείμενους τομείς και κατευθύνει τον αέρα μακριά από τους ανθρώπους στο χώρο. Όταν ανιχνεύει ένα άδειο δωμάτιο, έπειτα από προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, προσαρμόζει αυτόματα το σύστημα στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Επιπλέον, η νέα σειρά Perfera διαθέτει και τη μοναδική λειτουργία της Daikin Heat Boost για την επίτευξη της επιλεγμένης θερμοκρασίας κατά 14% γρηγορότερα από τα συμβατικά συστήματα.

Δουλεύει για σένα χωρίς να το καταλαβαίνεις...

Κι όλα αυτά το κλιματιστικό Perfera το κάνει αθόρυβα. Ένας καινούργιος εκ νέου σχεδιασμένος ανεμιστήρας εσωτερικής μονάδας βελτιστοποιεί τη ροή αέρα και δημιουργεί υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, με σχεδόν μηδενική στάθμη θορύβου (19 dBA). Σε συνδυασμό με την εξωτερική μονάδα χαμηλού θορύβου, το Perfera παρέχει απόλυτη ησυχία για τους ενοίκους και τους γείτονες. Αν ζεις στην πόλη, καταλαβαίνεις ότι έχεις την ιδανική λύση.

Εξίσου διακριτική είναι και η νυχτερινή λειτουργία. Με την ενεργοποίησή της η θερμοκρασία δωματίου μειώνεται κατά 2˚C στη λειτουργία θέρμανσης ή αυξάνεται κατά 0,5 ˚C στη λειτουργία ψύξης. Με αυτό τον τρόπο, εσύ κοιμάσαι άνετα ενώ το κλιματιστικό σου εξοικονομεί ενέργεια.

Σε απόλυτη σύνδεση μαζί σου...

Στο νέο Perfera All Seasons μπορείς να αλλάζεις ή να προγραμματίζεις τις ρυθμίσεις τόσο από το παρεχόμενο χειριστήριο υπερύθρων όσο και από την εφαρμογή Onecta της Daikin που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου.

Αν προτιμάς φωνητική ενεργοποίηση, μπορείς να χρησιμοποιείς Google Assistant ή Alexa, για άμεσο, διαισθητικό έλεγχο μέσω ρυθμίσεων. Οι ίδιες εφαρμογές σου επιτρέπουν να παρακολουθείς online την κατανάλωση ενέργειας.

Πραγματικά καθαρός αέρας!

Με τη νέα σειρά Perfera της Daikin δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε για την ποιότητα του αέρα στο σπίτι ή το γραφείο σου, αφού διαθέτει ενσωματωμένες τεχνολογίες και φίλτρα που κατακρατούν ένα συντριπτικό ποσοστό ρύπων, σκόνης και αλλεργιογόνων σωματιδίων της ατμόσφαιρας

Ίσως να μην το ήξερες, αλλά κατά κανόνα η ατμόσφαιρα στους κλειστούς χώρους όπου ζούμε ή εργαζόμαστε είναι έως και 5 φορές πιο μολυσμένη από την εξωτερική. Αν αναλογιστείς ότι το 90% του χρόνου μας το περνάμε σε τέτοιους εσωτερικούς χώρους, καταλαβαίνεις πόση σημασία έχει η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε εκεί.

Η ανανεωμένη σειρά Perfera διασφαλίζει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο χώρο σου, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Flash Streamer της Daikin, η οποία αποσυνθέτει τα ανεπιθύμητα σωματίδια μέσω οξείδωσης ενώ παράλληλα περνάει τον αέρα μέσω ενός ηλεκτροστατικού φίλτρου HEPA (High Efficiency Particulate Air).

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Pasteur στην Λιλ της Γαλλίας, η τεχνολογία Flash Streamer της Daikin εξαλείφει περισσότερο από το 99,9% των ιών του αναπνευστικού. Για την ακρίβεια μπορεί να απομακρύνει το 99,9% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E μέσα σε 2,5 λεπτά.

Ταυτόχρονα, το φίλτρο αέρα τιτανίου με επικάλυψη απατίτη και το φίλτρο ασημιού κατακράτησης αλλεργιογόνων, αφαιρούν τη σκόνη, τα αλλεργιογόνα και τις οσμές. Ένα νέο χαρακτηριστικό της σειράς All Seasons Perfera είναι το πλενόμενο στατικό φίλτρο το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία με μια ενεργή ουσία καθαρών ιόντων για την συγκέντρωση, μείωση και απομάκρυνση βακτηρίων και ιών.

Κλιματισμός σε διαστάσεις που κάνουν εύκολη τη ζωή σου αλλά και με χρήσιμα ψηφιακά εργαλεία για τον εγκαταστάτη

Η νέα γενιά Perfera προσφέρει επίσης σημαντικά πλεονεκτήματα για τους εγκαταστάτες. Οι μέγιστες αποδόσεις κάθε κατηγορίας έχουν αυξηθεί κατά 20% για την ψύξη και 30% για τη θέρμανση εντός των υφιστάμενων στάνταρ διαστάσεων. Επιπρόσθετα οι τιμές ροής αέρα έχουν ενισχυθεί. Έτσι παρέχεται σημαντικά μεγαλύτερη ευελιξία στη διαμόρφωση αλλά και την κάλυψη χώρων.

Οι εγκαταστάτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα ψηφιακών εργαλείων για την υποστήριξή τους και την παροχή εκτενούς ισόβιας φροντίδας στους πελάτες.

Το 2024 η Daikin θα παρουσιάσει το Daikin Cloud Service Residential (DCS), την υπηρεσία εξ αποστάσεως παρακολούθησης για τα καινούργια συστήματα Pefera,που φιλοξενείται στην υφιστάμενη πλατφόρμα Stand By Me. Μέσω αυτής, οι εγκαταστάτες θα μπορούν να έχουν μια ταχύτερη ανάλυση των τεχνικών θεμάτων που καλούνται να επιλύσουν και θα παρεμβαίνουν με μεγαλύτερη αμεσότητα και σιγουριά σε κάθε υπόθεση τεχνικής υποστήριξης. Με τη βοήθεια των ψηφιακών εργαλείων θα αποφασίζουν ποια ανταλλακτικά απαιτούνται κι έτσι θα ελαχιστοποιούν την ανάγκη επισκέψεων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους πελατών, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος συντήρησης, τόσο για τους πελάτες όσο και για τους ίδιους.

Η πλατφόρμα Daikin Stand By Me συνδέει τους τελικούς χρήστες, τους εγκαταστάτες και την Daikin. Για την ενεργοποίηση της εξ αποστάσεως παρακολούθησης ο τελικός χρήστης πρέπει να παρέχει συναίνεση στον επιλεγμένο εγκαταστάτη.

Οι εγκαταστάτες έχουν πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες εν κινήσει με την εφαρμογή της Daikin E-care, που τους επιτρέπει επίσης να παραγγέλνουν ανταλλακτικά.

Λύσεις Daikin

Βρες έναν συνεργάτη Daikin

Στοιχεία επικοινωνίας

Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ

Αγ. Κωνσταντίνου 50, 151 24, Μαρούσι

T: +30 210 8761300, F: +30 210 8761400, E: [email protected]

www.daikin.gr

www.facebook.com/company/daikin.greece

www.linkedin.com/company/daikin-hellas

www.instagram.com/daikin_hellas/

#Daikin #PerfectingTheAir #ClimateBalance #Heating #Cooling #HeatPumps #AirCondition #AirPurifiers