Ξεσάλωσε η Μαρία Αντωνά – Φιλιέται με διάσημη ξανθιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα εθεάθη σε πισίνα μαζί με άλλη εντυπωσιακή και γνωστή κοπέλα της showbiz σε πόζες που θα συζητηθούν!

Η Μαρία Αντωνά και η Κρίστη Καθαργιά ξέρουν καλά πώς να απολαμβάνουν το καλοκαίρι και να ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη!

Τα δύο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και των social media βρέθηκαν σε μία μαγευτική παραλία, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, χαρίζοντας στους θαυμαστές τους μοναδικές εικόνες και βίντεο που αποπνέουν καλοκαιρινή διάθεση και στυλ.

Η Μαρία Αντωνά, γνωστή από την επιτυχημένη πορεία της στην τηλεόραση και τις ραδιοφωνικές εκπομπές, δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με το στυλ και την κομψότητά της. Με ένα μοντέρνο μαγιό που αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά, η Μαρία αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι γνωρίζει πώς να ξεχωρίζει με τις επιλογές της.

Η Κρίστη Καθαργιά, από την άλλη, με την καριέρα της στον χώρο της μόδας και της ψυχαγωγίας, ξέρει πώς να τραβά την προσοχή με την αισθητική της. Με ένα εντυπωσιακό μαγιό και λαμπερό χαμόγελο, η Κρίστυ μοιράστηκε στιγμές από τις διακοπές της που σίγουρα ανέβασαν τη θερμοκρασία και έφεραν έναν καύσωνα ενθουσιασμού στους θαυμαστές της.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασαν στα social media δείχνουν τις δύο φίλες να χαλαρώνουν στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, και να ποζάρουν με τα μαγιό τους, δίνοντας μαθήματα στυλ και καλοκαιρινής διάθεσης. Η άνεση και η αυτοπεποίθησή τους είναι εμφανής, ενώ οι εμφανίσεις τους αποτελούν έμπνευση για όσες επιθυμούν να εντυπωσιάσουν αυτό το καλοκαίρι.