Γιώργος Μαζωνάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τη διαμάχη με την αδερφή του – Είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι ξέρετε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτό που μάθατε είναι η αρχή, επισήμανε σε τηλεοπτική συνέντευξη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε μια συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θα προβληθεί αύριο, Παρασκευή 28 Ιουνίου στο «Super Κατερίνα».

Παρόλα αυτά, η εκπομπή παρουσίασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη, μια μέρα πριν, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο οποίο ο τραγουδιστής κάνει την πρώτη του τηλεοπτική αναφορά, στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

«Το “καλά” είναι πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη διαμάχη που έχει με την αδερφή του και το γεγονός ότι αυτή η εξέλιξη αιφνιδίασε όσους τους γνωρίζουν, καθώς οι περισσότεροι είχαν στο μυαλό τους ότι ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους, ο τραγουδιστής απάντησε: «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε», τόνισε.

«Από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω»

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο Γιώργος Μαζωνάκης λέει πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Όπως τόνισε: «Ξεκίνησα από πάρα πολύ μικρός, είχε αρχίσει να γίνεται φλατ αυτή η κατάσταση. 15 χρονών. Τα τελευταία τρία χρόνια βρήκα ξανά την αγάπη με τον λαιμό μου και να ξέρετε ότι από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός».

Οι τελευταίες εξελίξεις στη διαμάχη Γιώργου και Βάσως Μαζωνάκη
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαζωνάκης έδειξε ότι σκοπεύει να στείλει εξώδικο κατά της εταιρείας διαχείρισης του καλλιτεχνικού του έργου, στοχοποιώντας «κοντινά του πρόσωπα που τον εκμεταλλεύτηκαν», με φόντο τη διαχείριση της περιουσίας του.

Η ανακοίνωση για το εξώδικο
«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση. Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων» γράφει η ανακοίνωση.

Στο υστερόγραφο, αφήνει αιχμές για τα κοντινά του άτομα που τον εκμεταλλεύτηκαν.

«Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ανακαλύπτεις ότι μόνο έτσι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» αναφέρεται.

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια άτυπα η μάνατζερ του τραγουδιστή και ήταν ένα από τα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Παρόλα αυτά, Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη είναι πλέον πρωταγωνιστές σε μια σκληρή απ' ό,τι φαίνεται δικαστική αντιπαράθεση. Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής εναντίον της, μέσω του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, ήταν μόνο η αρχή σε μια πολυσύνθετη υπόθεση οικονομικής αντιδικίας, ανάμεσα σε δύο άλλοτε πολύ αγαπημένα αδέρφια.