Μετανάστης δέρνει αστυνομικό στη Κυψέλη – Σοκαριστικό βίντεο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κυψέλη: Έδειραν αστυνομικούς σε επεισοδιο στο κέντρο της Αθηνας – Βίντεο σοκ

Ο Καμερουνέζος συνελήφθη και ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τραύματα στη μύτη και το πρόσωπο.

Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (23/6) στην Κυψέλη, με έναν εκ των εμπλεκομένων να επιτίθεται και να τραυματίζει αστυνομικό.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των περαστικών στη συμβολή των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου, όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να επέμβουν σε συμπλοκή δέκα αλλοδαπών.

Όταν εκείνοι αντιλήφθηκαν το περιπολικό, τράπηκαν σε φυγή εκτός ενός άνδρα από το Καμερούν, ο οποίος παρέμεινε εκεί και ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν από τους αστυνομικούς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο μετανάστης κλωτσά τον αστυνομικό και τον ρίχνει στο έδαφος. Αυτός σηκώνεται και απαντά χτυπώντας τον με ένα γκλοπ.

Ακολουθούν φωνές. Ο Καμερουνέζος και το πλήρωμα του περιπολικού έρχονται ξανά στα χέρια, ώσπου οι αστυνομικοί προχωρούν στη σύλληψή του για απείθεια, αντίσταση και σωματικές βλάβες.

Ο άνδρας προσήχθη στο ΑΤ Κυψέλης και ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τραύματα στη μύτη και το πρόσωπο και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακόμη και μετά τη σύλληψή του, κατάφερε να προκαλέσει ζημιές στο περιπολικό και συνέχισε να αντιστέκεται και στο Τμήμα στο οποίο μεταφέρθηκε, με αποτέλεσμα να κατηγορείται και για φθορά δημόσιας περιουσίας.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας εδώ:

https://www.tilestwra.com/metanastis-dernei-astynomiko-sti-kypseli-sokaristiko-vinteo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1vZVCnCmra3d3Q3K5Y6_yRkJUhzSwVObvbGKiAOiwsh52R3IBv93obzeI_aem_omVqYJ4DGHaLpde9b6J77g&sfnsn=mo