Απόστολος Λύτρας: Έστειλε απειλητικό μήνυμα λέει η σύζυγος του – Οι 6 λέξεις που έγραψε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση κατά του Λύτρα και της πρώην συζύγου του – Αναζητείται ο ποινικολόγος για να συλληφθεί

Η σύζυγος του ποινικολόγου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του – Κρατείται και η πρώην σύζυγός του κ. Λύτρα μετά από μήνυση της Πολυζωγοπούλου – Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης

Στην υποβολή μήνυσης κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αλλά και του ίδιου του ποινικολόγου προχώρησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά από όσα συνέβησαν χθες το βράδυ και την έκαναν να ενεργοποιήσει το panic button. Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τη μεγάλη τους κόρη πήγαν στο σπίτι στον Γέρακα με δικηγόρο, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση αλλά και τη λιποθυμία της Πολυζωγοπούλου, η οποία μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Λύτρας της έστειλε απειλητικό μήνυμα στο οποίο κατά πληροφορίες της έγραφε «στείλε τα λεφτά και τα ρούχα».

Η μήνυση κατά του Απόστολου Λύτρα υποβλήθηκε για παραβίαση δικαστικής εντολής (σ.σ. στον ποινικολόγο έχει υποβληθεί ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του) γιατί η Σοφία Πολυζωγοπούλου υποστηρίζει ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα μετα από όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στον Γέρακα. Η μήνυση αφορά παραβίαση των περιοριστικών όρων, τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Μετα την υποβολή μήνυσης και τον σχηματισμό δικογραφίας, αστυνομικοί αναζήτησαν τον Απόστολο Λύτρα στον χώρο που είχε δηλώσει ότι θα βρίσκεται (σ.σ. στο σπίτι της πρώην συζύγου του), αλλά δεν τον βρήκαν εκεί, ενώ ταυτόχρονα δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα που του γίνονται. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Λύτρας αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης.

Όσον αφορά την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και τον δικηγόρο που ήταν μαζί της, η μήνυση αφορά τα αδικήματα της διατάραξης της οικιακής ειρήνης, της παράνομης βίας, της εξύβρισης και της απειλής με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο.