Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του Λύτρα, αναζητείται και ο ίδιος – Το χρονικό της εισβολής στο σπίτι και το απειλητικό μήνυμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην υποβολή μήνυσης κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αλλά και του ποινικολόγου προχώρησε η σύζυγος του δικηγόρου Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά από όσα συνέβησαν χθες το βράδυ και την έκαναν να ενεργοποιήσει το panic button.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στον ΑΝΤ1 έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί ενώ η πρώην σύζυγός του αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η μήνυση κατά του Απόστολου Λύτρα υποβλήθηκε για παραβίαση δικαστικής εντολής (σ.σ. στον ποινικολόγο έχει υποβληθεί ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του) γιατί η Σοφία Πολυζωγοπούλου υποστηρίζει ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα μετά από όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στον Γέρακα.

Όσον αφορά την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και τον δικηγόρο που ήταν μαζί της, η μήνυση αφορά το αδίκημα της διατάραξης της οικιακής ειρήνης και παράνομη βία.

Tο περιστατικό που προκάλεσε την ενεργοποίηση του panic button από τη σύζυγο του Λύτρα

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης επικράτησε αναστάτωση στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα όταν ενεργοποιήθηκε το κουμπί πανικού της 37χρονης δικηγόρου από την ίδια.

Ο συναγερμός σήμανε στο Κέντρο της ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 20:00 με αποτέλεσμα να φτάσουν άμεσα τρία περιπολικά της Άμεσης Δράσης και ο σκοπός του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τελικά πως ήταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και η μεγάλη του κόρη που πήγαν στο σπίτι για να πάρουν ρούχα του αλλά δεν το ήξερε η 37χρονη η οποία νόμιζε πως ήταν ο ποινικολόγος και πάτησε το κουμπί πανικού. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχασε τις αισθήσεις της.

Υπενθυμίζεται πως έξω από το σπίτι της υπάρχει περιπολικό με αστυνομικό.