Φωτιά – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση των κατοίκων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φωτιά τώρα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Θωμάς, στη Λάρισα, έχει σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική που επιχειρεί σε τρία ταυτόχρονα σημεία, σε Πέλλα, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.

Για την κατάσβεση της φωτιάς στη Λάρισα, έχουν κινητοποιηθεί 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και ένα ελικόπτερο ενώ το πύρινο μέτωπο έχει εκδηλωθεί κοντά στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Θωμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, όλα ξεκίνησαν σε χώρο παραπλεύρως του ΤΕΙ Λάρισας με τη φωτιά περνάει τον δρόμο και να φτάνει στην πλευρά των Εργατικών Κατοικιών Αγίου Θωμά. Ήδη στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ έντρομοι κάτοικοι ανησυχούν για τις οικείες τους.

Το 112, όπως και στις περιπτώσεις της Πέλλας και του Κιλκίς, ενεργοποιήθηκε και ζητάει από τους κατοίκους του Αγίου Θωμά στη Λάρισα να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

«Ενεργοποίηση 112. Δασική πυρκαγιά στον Άγιο Θωμά Λάρισας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή, απομακρυνθείτε προς την πόλη της Λάρισας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».