Έλενα Ράπτη: Νύφη στο δημαρχείο με μίνι κρουαζέ λευκό φόρεμα, μεταλλικά πέδιλα και λευκό clutch

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


To bridal look της καλλίγραμμης ‘Ελενας Ράπτη στον γάμο της με τον Γιάννη Μπρατάκο: Το σούπερ μίνι λευκό φόρεμα και ο τρόπος που το συνδύασε.
Η Έλενα Ράπτη και ο σύζυγός της Γιάννης Μπρατάκος, παντρεύτηκαν στις αρχές του 2024 υπό άκρα μυστικότητα.

Η υφυπουργός Τουρισμού και ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία τους.

Ωστόσο, με αφορμή την περιπέτεια υγείας που πέρασε, ο Γιάννης Μπρατάκος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, θέλοντας να ευχαριστήσει τη σύζυγό του που στάθηκε δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Σε αυτή τη φωτογραφία είχαμε τη δυνατότητα να δούμε την Ελενα Ράπτη ντυμένη νύφη για τον πολιτικό γάμο της.

Όπως βλέπουμε, η καλλίγραμμη πολιτικός είχε φορέσει ένα μίνι κρουαζέ λευκό φόρεμα το οποίο συνδύασε με πέδιλα και ένα λευκό clutch. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες.

Το πρόβλημα υγείας του Γιάννη Μπρατάκου
Ο Γιάννης Μπρατάκος ανέφερε στην ανάρτησή του: “Ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα, πριν από κάποιους μήνες στο Δημαρχείο της Αθήνας. Τότε η ανηφόρα μας κατέληγε στον χαμογελαστό δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Η πιο πρόσφατη ανηφόρα με βρίσκει στο νοσοκομείο 401, υγιή και δυνατό πλέον, με την Έλενα αδιάκοπα δίπλα μου, γεμάτη πολύτιμη φροντίδα, αστείρευτη αγάπη και αληθινή έγνοια.

Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας“.