Της έκανε πρόταση γάμου στον τηλεοπτικό αέρα!!!!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σοφία Κουρτίδου στη σκηνή του J2US σκορπώντας ενθουσιασμό σε κοινό και κριτές.

«Σοφία Κουρτίδου, είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε! Θα με παντρευτείς;» ρώτησε ο Γιάννης Σεβδικαλής στο J2US.

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής απέσπασαν τα θερμότερα σχόλια των κριτών του J2US. Αμέσως μετά από την κριτική, ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη έμελλε να δεχθεί η νεαρή τραγουδίστρια από τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Νίκο, μου επιτρέπεις. Μαέστρο, το δικό μας» δήλωσε με χαμόγελο ο Γιάννης Σεβδικαλής για να πει ακόμα ένα τραγούδι και να αρχίσει να δακρύζει η σύντροφος του, Σοφία Κουρτίδου αντιλαμβανόμενη τι ακριβώς συμβαίνει εκείνη τη στιγμή στο πλατό.

Στο τέλος αυτής της ερμηνείας, ο αθλητής του στίβου και διαγωνιζόμενος στο μουσικό πρόγραμμα του Alpha γονάτισε και έδωσε ένα δαχτυλίδι στην αγαπημένη του.

«Σοφία Κουρτίδου, είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε! Θα με παντρευτείς;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο διαγωνιζόμενος του J2US για να απαντήσει αμέσως «ναι, ναι, ναι» με μάτια δακρυσμένα η Σοφία Κουρτίδου.

«Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο! Συγχαρητήρια! Πως το είχες σχεδιάσει και δεν ξέραμε τίποτα; Δεν ξέραμε τίποτα» υπογράμμισε ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, Νίκος Κοκλώνης την ώρα που έφτασαν στη σκηνή τα κόκκινα τριαντάφυλλα για την Σοφία Κουρτίδου και αμέσως μετά η κάμερα έδειξε τους ευτυχισμένους γονείς τόσο της τραγουδίστριας όσο και του συντρόφου της.

«Ειλικρινά τον άνθρωπο αυτόν, που έχω δίπλα μου, τον αγαπώ τόσο πολύ και τον θαυμάζω τόσο πολύ! Αγαπιόμαστε και ερωτευόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και ευχόμαστε, από την καρδιά μας, σε όλους σας μια τέτοια αγάπη! Πραγματικά, παιδιά, γιατί υπάρχει η αγάπη αυτή. Τι να πω… Η καρδιά μου χτυπάει και το ένιωσα με το που πήγες πίσω, δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά»

εκμυστηρεύτηκε, δακρυσμένη, η Σοφία Κουρτίδου στον αέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

«Ήμουν ήδη συγκινημένη από πριν, κάθε φορά τον καμαρώνω από πριν για όλα αυτά που καταφέρνει εδώ στη σκηνή και νομίζω ότι ήταν το ιδανικό γιατί έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά συναισθήματα εδώ» σημείωσε.

Δείτε το βίντεο: