Ελεονώρα Μελέτη: Τα δάκρυά της on air για τον άδικο χαμό του Χαραλάμπη (video)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή της που δοκίμασε ακόμη και την πίστη της, μίλησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN TV και την Άννα Δρούζα.

"Πιστεύω στον Θεό. Δεν ξέρω πώς θα το βαφτίσω αυτό που πιστεύω. Έχω περάσει μια φάση που ήμουν πάρα πολύ ταγμένη στη θρησκεία. Πήγαινα στην εκκλησία συνέχεια, προσευχόμουν... Κάποια στιγμή κλονίστηκε η πίστη μου, γιατί έγινε κάτι σημαντικό.

Ήμουν στον "Πρωινό Καφέ" και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν μια μητέρα που ήθελε να μου μιλήσει. Τότε ήμουν 27 χρονών, δεν καταλάβαινα γιατί ήθελε να μου μιλήσει μια μητέρα. Ήθελα να δεχτώ το τηλεφώνημα.

Ήταν η μητέρα του Χαραλάμπη, μου είπε ότι ήταν 15 ετών και πάλευε με τον καρκίνο από 7 μηνών και θέλει να με γνωρίσει γιατί είμαι αυτή που του κρατάω συντροφιά…

Στον 2ο όροφο του Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού φιλοξενούνταν παιδιά που από λίγων μηνών έως και την εφηβεία πάλευαν με τον καρκίνο.

Πήγα στο νοσοκομείο να τον δω και έφυγα από εκεί μέσα διαλυμένη. Συνέχιζα να τον επισκέπτομαι για αρκετά μεγάλο διάστημα, μέχρι που ένα πρωί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Χαραλάμπης πέθανε.

Και σκέφτηκα “ποιος Θεός το θέλει αυτό για τα παιδάκια μέσα στα νοσοκομεία”. Εκεί ένιωσα κάτι μέσα μου να σπάει. Μίλησα με ένα κάρο ανθρώπους και οι απαντήσεις δεν με κάλυπταν" είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το βίντεο: