Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την Eurovision 2024 (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την συμμετοχή της στη Eurovision 2024

Το πρώτο δημόσιο μήνυμά της έστειλε η Μαρίνα Σάττι δύο ημέρες έπειτα από την ολοκλήρωση της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της αλλά και τον κόσμο για την στήριξη.

Με ανάρτηση της στα social media, η Μαρίνα Σάττι έκανε έναν μίνι απολογισμό για την Eurovision 2024 και την 11η θέση στον τελικό.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/C66J0lyCudM/?utm_source=ig_web_copy_link

Αναλυτικά ανέφερε:

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…

Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα , πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω.

Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε.

Σας ευχαριστώ από’δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος».