Η Πάτρα απέκτησε το πρώτο κοιμητήριο μικρών ζώων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία στην Πάτρα κάνει την διαδικασία του αντίο στα κατοικίδια πιο ανώδυνη χάρη στο πρώτο κοιμητήριο μικρών ζώων.

Η Πάτρα απέκτησε το πρώτο νεκροταφείο μικρών ζώων στην Θέση Βόλα στα Βραχναίικα, μία εξαιρετικά σημαντική υπηρεσία για τους ανθρώπους που θέλουν να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο με αξιοπρέπεια.

Οι υπεύθυνοι του Pet Cemetery είναι άνθρωποι με γνώση στη διαχείριση των ζώων αλλά και των κατόχων-φροντιστών οι οποίοι καθοδηγούνται από σεβασμό και αγάπη προς τα κατοικίδια ζώα και τις οικογένειές τους.

Πρόκειται για μια αφοσιωμένη ομάδα με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατοικίδιων και η αγάπη της για τα ζώα, την ώθησε να δράσει γιατί αναγνώρισε την ανάγκη για μια υπηρεσία που δεν υπήρχε στην Πάτρα. Έτσι, δημιούργησαν το πρώτο αδειοδοτημένο κοιμητήριο μικρών ζώων (σκύλοι και γάτες) στην πόλη.

«Το Pet Cemetery είναι το μοναδικό νεκροταφείο μικρών ζώων στην περιοχή και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Το κοιμητήριό μας είναι ένας ασφαλής και ήρεμος τόπος διαμορφωμένος κατάλληλα, ώστε να τιμήσει για πάντα τη μνήμη των αγαπημένων σας ζώων»,αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα.

Καθώς κάθε ζώο είναι μοναδικό, στο κοιμητήριο ζώων Pet Cemetery παρέχεται η δυνατότητα να τιμήσετε τη μνήμη του με έναν τρόπο που αντικατοπτρίζει την ξεχωριστή σχέση που είχατε. Στο μνήμα του ζώου σας τοποθετείται σήμανση με το όνομά του και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Μεταφορά ζώων

Για να καταστήσει αυτή τη δύσκολη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη για εσάς,προσφέρεται η υπηρεσία της παραλαβής του κατοικίδιου σας από το σπίτι σας ή από το χώρο του κτηνιατρείου, με το αδειοδοτημένο και ειδικά διαμορφωμένο όχημα και με δωρεάν υπηρεσία εντός Πατρών.

Η 24ωρη εξυπηρέτηση που παρέχεται σας δίνει την ευελιξία να επικοινωνείτε με το κοιμητήριο όποτε χρειάζεστε, με τη δέσμευση να προσφέρει την υπηρεσία αυτή με αγάπη και αφοσίωση.