Βροχές και καταιγίδες και στην Αττική: Κακοκαιρία προσεχώς, τι ώρα θα ανοίξουν οι ουρανοί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Nέα κακοκαιρία προσεχώς. Όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, βροχή αναμένονται στην Αθήνα την Παρασκευή το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο facebook, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας προβλέπει πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς ενώ την Παρασκευή πάνω από 8 περιοχές θα βρεθούν στη δίνη της κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πότε ξεκινούν οι βροχές στην Αθήνα.

Αποκομένο χαμηλό στη μέση τροπόσφαιρα φέρνει λασποβροχές και πτώση της θερμοκρασίας μέχρι 10 βαθμούς το επόμενο διήμερο. Πιο αναλυτικά:
Πέμπτη 9/5:
-Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές πιο ισχυρές σε Βοιωτία, Φθιώτιδα, Θεσσαλία, κεντρική Μακεδονία, Εύβοια, δυτική Κρήτη.
-Πτώση θερμοκρασίας 4-5 βαθμούς
-Αφρικανική σκόνη από την Πελοπόννησο και νοτιότερα.

Παρασκευή 10/5:

-Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές πιο ισχυρές σε Βοιωτία, Φθιώτιδα, Θεσσαλία, κεντρική Μακεδονία, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, νοτιές Κυκλάδες και Κρήτη.
-Πτώση θερμοκρασίας 5-6 βαθμούς
-Βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο
-Αφρικανική σκόνη στα ανατολικά.

Τι ώρα θα βρέξει στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή

Το νέο βαρομετρικό χαμηλό που θα έρθει από την Αφρική και θα φέρει λασποβροχές αναμένεται να επηρεάσει και την Αττική την Παρασκευή. Σύμφωνα με το meteo οι βροχές στα βόρεια και κεντρικά του νομού θα ξεκινήσουν από το μεσημέρι (15:00) και έπειτα ενώ προς το βράδυ οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν.