Δημήτρης Κόκοτας: Ξεκίνησε σήμερα μετά από πολλές μέρες η προσπάθεια αφύπνισής του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Ξεκίνησε η προσπάθεια αφύπνισής του

«Τα αμέσως επόμενα 24ωρα θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τη γενικότερη κατάστασή του»

Ιδιαιτέρως σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Δημήτρη Κόκοτα καθώς θα πραγματοποιηθεί η τρίτη και πιο σημαντική προσπάθεια αφύπνισης του τραγουδιστή.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ο Θάνος Βάγιος: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, με όλη την απαραίτητη προσοχή και λεπτότητα».

«Γίνεται μια προσπάθεια σταδιακής αφύπνισής του και τα αμέσως επόμενα 24ωρα θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τη γενικότερη κατάστασή του» συμπλήρωσε.

Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Αν εγώ πέσω, διαλύθηκαν όλα»

«Προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά, αλλά κάποιες στιγμές το συναίσθημα δεν με αφήνει» είπε η Κατερίνα Κόκοτα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

«Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν όσο αφορά στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη. Περιμένουμε με υπομονή μαζί με τους γιατρούς» τόνισε η Κατερίνα Κόκοτα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο Οpen. Πρόσθεσε μετά από σχετική ερώτηση πως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια ολοκληρωμένα προσπάθεια αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα τις τελευταίες ημέρες.

Η Κατερίνα Κόκοτα σημείωσε πως οι γιατροί τούς ενημερώνουν μέρα με τη μέρα: «Μας λένε πως κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή. Αλλά κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους. Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως οι αξονικές μας είπαν πως ήταν καθαρές. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω».

Η ίδια τόνισε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου. Προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά, αλλά κάποιες στιγμές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ γιατί έτσι πρέπει. Και για το παιδί και για τον Δημήτρη. Αν εγώ πέσω, διαλύθηκαν όλα».