Άγιοι Ανάργυροι: «Την αγαπώ, δεν θυμάμαι τι έγινε» – Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου της Κυριακής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα πρώτα του λόγια σε ψυχολόγους μέσα στον Κορυδαλλό φέρεται να είπε ο δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους.

Σε αυτά υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τίποτα για το έγκλημα που διέπραξε και πως αγαπάει την Κυριακή.

«Δεν θυμάμαι» φέρεται να απάντησε σε ερωτήσεις για το έγκλημα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μίλησε στην εκπομπή «Live News», λέγοντας ότι ο δράστης φέρεται να πρόσθεσε: «Εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ».

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 39χρονο δήλωσαν πως είναι σε σύγχυση και ότι δεν αντιλαμβάνεται τις πράξεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως την απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε. Επίσης, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, τη στιγμή που οι προηγούμενοι γιατροί είχαν δηλώσει το αντίθετο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είχε δηλώσει ότι ο 39χρονος επιδιώκει να επιτύχει το ακαταλόγιστο, ώστε να μειώσει τις επιπτώσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει για τη δολοφονία που διέπραξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος νοσηλεύτηκε αρχικώς στο Αττικό νοσοκομείο, διασωληνωμένος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, χρησιμοποιώντας τις γάζες που είχε από τον αυτοτραυματισμό του έξω από το Α.Τ. Μετά την αποσωλήνωσή του εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

br