Ανακοινώθηκε ο γάμος του αιώνα: Παντρεύεται ο Νίκος Αποστολόπουλος τον σύντροφό του, αuτός θα είναι ο κουμπάρος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Νίκος Αποστολόπουλος σε νέες δηλώσεις του, μίλησε για τον επικείμενο γάμο του, τον οποίο αποκάλυψε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο ένας από τους κουμπάρους του, θα είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος, ενώ αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου έγινε μέσα σε αεροπλάνο.

«Ο Βασίλειος θα είναι ένας από τους κουμπάρους» χωρίς, ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα κάποιου άλλου», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Αποστολόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» είχε περιγράψει την πρόταση γάμου που έκανε στον άντρα με τον οποίο θα παντρευτεί, αλλά και πού σκοπεύουν να κάνουν τον γάμο τους.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, σμόκιν πουκάμισο, παπιγιόν και γιλέκο. Βέβαια και έχει γίνει πρόταση γάμου, τα έχουμε συμφωνήσει όλα. Ο σύντροφός μου για την ώρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι.

«Εγώ την έκανα την πρόταση γάμου, εγώ είμαι ο κυνηγός. Καθόμασταν σε αεροπλάνο σε πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Πηγαίναμε στη Χαβάη», είχε πει ο σχεδιαστής μόδας.

«Θα είναι ο γάμος της χρονιάς»: O Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του και θα κάνει το γλέντι στο ιστορικό Σούλι

Λίγο καιρό μετά την έγκριση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ο Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά στην τηλεόραση ότι πρόκειται να παντρευτεί τον σύντροφό του, σε συνέντευξη με τον Σαράντη Μαριεττή στο «Mega Καλημέρα».

Νίκος Αποστολόπουλος: «Θα είναι ο γάμος της χρονιάς»
«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, παπιγιόν, σμόκιν πουκάμισο και γιλέκο. Το άλλο μου μισό δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι. Την πρόταση γάμου την έκανα εγώ, μέσα στο αεροπλάνο για Χαβάη.

Πηγαίναμε αεροπορικώς, στη Χαβάη όταν έκανα την πρόταση γάμου. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση έρωτα αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες», αποκάλυψε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

br