Έγκλnμα στην Ηλιούπολη: Ανατροπń με μητέρα και γιο, αuτή είναι η αλήθεια που έρχεται στο φως

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανατροπή στις αρχικές εκτιμήσεις για πιθανή ύπαρξη τρίτου προσώπου στο έγκλημα της Ηλιούπολης. Τα στοιχεία που δείχνουν πως ο γιος σκότωσε τη μητέρα του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Όπως διαπιστώθηκε, μάνα και γιος δεν πέθαναν την ίδια χρονική στιγμή – Δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης στο σπίτι – Συχνοί οι καβγάδες μεταξύ τους

Τις σκιώδεις γωνίες της υπόθεσης της 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της που εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης (10/4) μέσα στο διαμέρισμα στη Ηλιούπολη προσπαθούν να φωτίσουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ως πιθανότερο το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας και προσπαθούν να σκιαγραφήσουν τα όσα συνέβησαν πριν μάνα και γιος καταλήξουν νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι των θυμάτων είχε εικόνα αναστάτωσης ενώ η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ξεκλείδωτη χωρίς όμως να βρεθούν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε μία καρέκλα στο σαλόνι, ενώ ο 36χρονος βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, ωστόσο από την πρώτη εικόνα φαίνεται πως δεν δέχθηκε εκεί τον πυροβολισμό χωρίς όμως ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί η «διαδρομή» που ακολούθησε για να καταλήξει στο δωμάτιο της μητέρας του.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη καραμπίνα (το όπλο του εγκλήματος) υπήρχε στο σπίτι, όπως επίσης το προφίλ του 36χρονου με τον εσωστρεφή χαρακτήρα, την ως αντικοινωνική συμπεριφορά και τους καυγάδες με την μητέρα του συνηγορούν στο ενδεχόμενο το σκηνικό του διπλού θανάτου να το έστησε ο ίδιος. Δηλαδή μετά από έντονο καυγά με τη μητέρα του να άρπαξε την καραμπίνα και όπως καθόταν στην καρέκλα να την πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Επιπλέον διαπιστώθηκε πως οι δύο άνθρωποι δεν πέθαναν την ίδια χρονική στιγμή, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και μια καραμπίνα, η οποία, όμως, εντοπίστηκε μακριά από τις σορούς των δύο ανθρώπων.

Τα σενάρια που εξετάζονται από τις Αρχές είναι δύο. Το πρώτο είναι κάποιος τρίτος να μπήκε στο σπίτι, να διέπραξε το έγκλημα και να έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός. Το δεύτερο, το οποίο είναι και το επικρατέστερο, είναι ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Δεν αποκλείεται δηλαδή να αυτοτραυματίστηκε, να κατάφερε να κάνει κάποια βήματα και να έφτασε στο δωμάτιο της μητέρας του, όπου και κατέληξε.

Ακόμα η έρευνα είναι σε εξέλιξη, ως εκ τούτου είναι δύσκολο να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Πάντως, κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Παράλληλα, μια άλλη κάτοικος μιλά για ένα μυστηριώδη άνδρα με μαύρα ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κινείτο περίεργα στον ακάλυπτο χώρο της τριπλοκατοικίας.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε το τελευταίο διάστημα έντονους καβγάδες με τη μητέρα του χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν γείτονες παραπονέθηκαν για τη μυρωδιά. Στο διαμέρισμα κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε την πόρτα με τους αστυνομικούς να αντικρίζουν το θλιβερό θέαμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μητέρα και γιος είχαν να εμφανιστούν στη γειτονιά από την περασμένη Πέμπτη.

Στο διαμέρισμα έμενε η 63χρονη γυναίκα που δούλευε ως τηλεφωνήτρια σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Στο ισόγειο η ηλικιωμένη γιαγιά της οικογένειας και στο υπόγειο ο 36χρονος γιος. Ένας νεαρός άνδρας που δεν είχε προσωπική ζωή και δούλευε περιστασιακά ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ο πατέρας του είχε πεθάνει πριν από περίπου τρία χρόνια από ανακοπή.

br