Άγριος καυγάς Συρίγου – Καλλιακμάνη στο «Χαμογέλα και πάλι», βαριές κουβέντες, έφυγε από το πλατό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άγρια αντιπαράθεση του Γιώργου Καλλιακμάνη με τον Νίκο Συρίγο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»: «Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών» φώναξε ο δημοσιόγραφος, «στον τάφο μιας κοπέλας κάνετε νούμερα» ανταπάντησε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ

Άγριος καβγάς σημειώθηκε νωρίτερα το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου και του προέδρου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Ο τελευταίος, μάλιστα, αφού φώναξε και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι τελικά – καθώς ένιωσε ότι θίγεται προσωπικά – αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν μετά την εμπρηστική παρέμβαση του δημοσιογράφου: «Με όλο τον σεβασμό όλα αυτά που λες τα ακούω βερεσέ», του είπε.

«Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, για τον πατέρα της Τοπαλούδη, για τον πατέρα της Κάρολαιν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουν καμία σημασία. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών, δεν έχετε καμία δικαιολογία».

«Δεν θα αναφέρεστε σε μένα», είπε ο συνδικαλιστή οργισμένος.

«Μου επιτρέπεις, δεν μου επιτρέπεις τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω, όσο και να φωνάζεις. Θα μας πνίξει όλους η κοινωνική οργή! Θα ήθελα να έχεις την ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα» σχολίασε ο δημοσιογράφος του MEGA.

«Μιλάτε στον πληθυντικό και δεν σας επιτρέπω! Γιατί έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν με καλέσατε εδώ για να κάνετε τηλεθέαση. Είναι προσωπικό γιατί έχω δύο κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Με φέρατε εδώ για να μου πείτε να ντραπώ εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε» τόνισε και έφυγε από την εκπομπή.