Ορıστıκό τέλος από την Άντζελα Δημητρίου: Δε θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφıστή την Όλγα Κιουρτσάκη, έστεıλε άλλον να της το πει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οριστική ρήξη επήλθε μεταξύ Άντζελας Δημητρίου και Όλγας Κιουρτσάκη, με την τραγουδίστρια να είναι απρόθυμη για αποκατάσταση της σχέσης τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Happy Day» και της δημοσιογράφου Βιβής Μπουγιούρα.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία της κόρης της στο μνημόσυνο της γιαγιάς της, καθώς μετά τα εννιάμερα και την ένταση με στενό συνεργάτη της Άντζελας Δημητρίου, η τραγουδίστρια “πάγωσε” και δεν ξαναπροσπάθησε να έχει επαφή μαζί της αλλά ούτε με το εγγόνι της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, η Άντζελα Δημητρίου έστειλε δικό της άνθρωπο για να τους μεταφέρει πως δε θέλει να έχει καμία επαφή μαζί τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τηλεφώνησε η ίδια, αλλά έστειλε μεσάζοντα.

Η πλευρά της Όλγας Κιουρτσάκη, από την άλλη, είχε διάθεση -και το έδειχνε- να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, παραμένει μυστήριο το όνομα της εγγονής της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το όνομά της θα είναι Μιχαέλα – Αγγελική, αλλά πλέον δεν είναι σίγουρο αν θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της.