Αυτά είναι τα τελευταία νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα 7 μέρες μετά: Οι γιατροί προσπάθησαν να τον αποσωληνώσουν μα δεν τα κατάφεραν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται για 7η ημέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματάς”, μετά την ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια πρόβας για το show “Just The 2 Of Us”.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Πρωινό για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως ανέφερε, ο Δημήτρης Κόκοτας είχε υποβληθεί δυο φορές σε προσπάθεια αποσωλήνωσης, οι οποίες ωστόσο διεκόπησαν επειδή δεν ανταποκρίθηκε σωστά ο οργανισμός του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι καλύτερο. Δεν έχει ακόμη αποσωληνωθεί, έκαναν δύο προσπάθειες. Θα κάνουν κι άλλες. Γίνονται κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις σήμερα. Νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή, γιατί δίνει μια μεγάλη μάχη ο κάθε ασθενής.»!

Και πρόσθεσε: «Όσο πιο γρήγορα φύγει ένας άρρωστος από το μηχάνημα, τόσο καλύτερα είναι. Όμως αυτό θα το κρίνει η ομάδα των γιατρών. Για την αποσωλήνωση παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Είναι δύσκολη διαδικασία η αποσωλήνωση, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πάει σταδιακά και κρίνουν οι γιατροί αν πρέπει να το τελειώσουν ή όχι».