Πέτρος Ίμβριος: «Άρχισα να βλέπω φαντάσματα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη Ναταλία Γερμανού, την απώλεια του πατέρα του και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε.

«Με ενόχλησε που έγραφαν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να κάνω καριέρα. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, η Ναταλία Γερμανού δεν ήθελε», είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος αναφέρθηκε στον θάνατο του του πατέρα του. «Είδα στον ύπνο μου τον Φρέντυ Γερμανό, όταν πέθανε. Τον πατέρα μου τον είδα στον ύπνο, 1 χρόνο μετά τον θάνατό του. Πιστεύω στο μεταφυσικό. Με το πολύ διάβασμα άρχιζα να βλέπω φαντάσματα», τόνισε.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση».

Για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί αλλά και για την απιστία, αποκάλυψε πως, «έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Μου είχε πει μια γυναίκα αν δεν ενδώσω δεν θα κάνω καριέρα. Δεν τα πάω καλά με τις απειλές. Έχω απιστήσει, θα ήταν περίεργο να μην το έχω κάνει».

«Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση. Έχω κάνει πεντικιούρ και μανικιούρ. Θεωρώ η σεξουαλικότητα του Κασσελάκη δεν αφορά στους ψηφοφόρους του. Θα αγαπάω τα παιδιά μου και να έλκονται από το ίδιο φύλο», δήλωσε κλείνοντας ο Πέτρος Ίμβριος.