Μπńκε στο ψuχιατρείο, απομονώθnκε σε νησί, έμεινε χωρίς λeφτά: Πως είναι σήμερα ο «Φώτης» από τα Εγκλńματα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Σταύρος Μαυρίδης, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον χαρακτηριστικό ρόλο του «Φώτη» στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1, εμφανίστηκε τηλεοπτικά για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Σταύρος Μαυρίδης μίλησε στη δημοσιογράφο, Ελισάβετ Οικονόμου και στην εκπομπή Super Κατερίνα και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 40 ημέρες στο ψυχιατρείο.

«Έχω να βγω στα Μέσα κοντά στα τέσσερα χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση να νοσηλευτώ 40 μέρες στο ψυχιατρείο. Δύναμη μου έδωσε ο Θεός που πιστεύω που μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Σου εξομολογούμαι ειλικρινά ότι ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο γιατί με αγάπησε, με στήριξε, από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι» είπε συγκινημένος ο Σταύρος Μαυρίδης.

Όπως εξομολογήθηκε, μετά το ψυχιατρείο, μετακόμισε σε χωριό των Χανίων όπου συντηρούνταν οικονομικά από τα τρία αδέλφια του. «Με βοήθησαν ουσιαστικά την περίοδο του κορονοϊού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με επισκέφθηκε από τους πρώτους στο ψυχιατρείο. Είναι αληθινός φίλος για εμένα. Μένω τώρα στη Σαλαμίνα, τη μεγάλη μου αγάπη. Εκεί θα ήθελα να φύγω, είναι το νησί των ονείρων μου» δήλωσε ο Σταύρος Μαυρίδης.